Promotion

Livrare gratuită in Chișinău timp de două ore

Cel mai bun preț la trandafiri, 13lei

Poză la livrare Video la livrare

Confirmare SMS/Email după livrare

Livrare anonimă la solicitare

Livrăm cunoscînd doar numarul de telefon

Livrare flori în cifre

6

Ani de experiență

21000+

Persoane fericite

1500+

Produse disponibile

7

Livratori

8

Florişti

Magazinul Nostru

Primirea comenzilor la oficiu:

Luni - Sîmbătă

9:00 - 19:00

Chisinau

Ion Creanga 6/2

Primirea comenzilor telefonic:

Luni - Duminica

8:00 - 23:00

+373 78 862121

+373 22 862121

Oferim livrare de flori si cadouri oriunde in Moldova in mai putin de 24 de ore iar in Chisinau in o ora de la confirmarea comenzii. Livrarea in orase e gratuita! Comanda online cele mai frumoase flori de la cea mai buna florarie din Moldova. Oferim flori, buchete, aranjamente florale, flori pentru nunta, flori pentru botez, coroane funerare, cosuri cadou, brazi de craciun si diverse compozitii.

Printre clienții noștri

Testimonials

livrari
sunt super multumit de voi, deja e a 3oara cand comand de la voi, foarte simplu din italia sa faceti pe cineva fericit prin intermediul vostru, va multumesc ca existati
silviu
31 August
surpriza frumoasa
Am folosit pentru prima data serviciul de livrare flori in Chisinau si sunt foarte multumita cu alegerea facuta. A fost o experienta foarte frumoasa si va multumesc pentru serviciu impecabil. Am facut comanda din SUA si a fost foarte simplu sa fac comanda de flori, vin si dulciuri. Mama a fost foarte fericita si surprinsa. Totul a fost foarte bine planificat, aveti un site superb, am achitat prin paypal foarte facil si nu a trebuit sa achit nici o taxa pentru convertire a banilor. Mult spor in continuare si sunt sigura ca va voi folosi in continuare!!!
Alina
26 August
Livrare Flori Live Cha