Promotion

Livrare gratuită in Chișinău timp de două ore

Cel mai bun preț la trandafiri, 13lei

Poză la livrare Video la livrare

Confirmare SMS/Email după livrare

Livrare anonimă la solicitare

Livrăm cunoscînd doar numarul de telefon

Livrare flori în cifre

6

Ani de experiență

21000+

Persoane fericite

1500+

Produse disponibile

7

Livratori

8

Florişti

Magazinul Nostru

Primirea comenzilor la oficiu:

Luni - Sîmbătă

9:00 - 19:00

Chisinau

Ion Creanga 6/2

Primirea comenzilor telefonic:

Luni - Duminica

8:00 - 23:00

+373 78 862121

+373 22 862121

Oferim livrare de flori si cadouri oriunde in Moldova in mai putin de 24 de ore iar in Chisinau in o ora de la confirmarea comenzii. Livrarea in orase e gratuita! Comanda online cele mai frumoase flori de la cea mai buna florarie din Moldova. Oferim flori, buchete, aranjamente florale, flori pentru nunta, flori pentru botez, coroane funerare, cosuri cadou, brazi de craciun si diverse compozitii.

Printre clienții noștri

Testimonials

The best in the country!!!
Sincer vorbind aceasta este unica companie de livrare flori din Moldova care iti poate indeplini orice dorinta in materie de flori. Livrarea si comunicarea cu echipa e de cea mai inalta calitate. Am comandat de nenumarate ori flori de la ei si m-au uimit de fiecare data. Recomand cu incredere pentru preturile convenabile si serviciile ireprosabile. Imi face nespus de multa placere sa colaboram in continuare. Cu mult drag, Cristina L.
Cristina
21 September
Buchete miri, nasi
Pentru prima data am apelat la serviciul dvs,iar tinind cont ca a mers vb de buchetul miresei, butonul mirelui,nasului, bratara nasei, bineinteles ca, imi doream sa fiu multumita. Curajoasa fiind, i-am propus mirelui meu, sa apleam la sericiul livrareflori.md,iar asteptarile au fost pe masura. Ba mai mult, cu ajutorul fetei de la receptie si al floristului, buchetul miresei a iesit mai bine decit credeam noi ca-l alesesm, deci, in ziua noastra, am primit si florile pe care le visam.Va multumim!!!!! Apelati cu incredere,noi am facut-o si deja cautam buchete pentru cei dragi :)
Stela
19 September
Livrare Flori Live Cha